Over van der Toorn Personenschade | Letselschadevergoeding

Over van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade is een landelijk werkend en gerenommeerd letselschadebureau met meer dan 10 jaar ervaring in honderden whiplash en letselschadezaken. Door onze manier van werken, waarbij het slachtoffer altijd de hoogste prioriteit heeft, zijn wij uitgegroeid van een klein kantoor naar flinke organisatie met letselschadespecialisten voor heel Nederland. De representatieve hoofdkantoren van, van der Toorn staan in Ede en Voorburg.

Van der Toorn heeft er nadrukkelijk voor gekozen om alleen rechtshulp te verlenen aan slachtoffers van letselschade. Ons kantoor is dan ook absoluut onafhankelijk van verzekeringmaatschappijen en aan deze maatschappijen verbonden kantoren. Bij van der Toorn staat het slachtoffer op de eerste plek. Persoonlijke aandacht voor uw zaak en onze uitstekende juridische hulp zorgen ervoor dat u als slachtoffer de aandacht krijgt die u verdient. Letsel is al erg genoeg, wij begrijpen dat als geen ander. Wees welkom.

Keurmerk letselschade

Omdat iedereen die dat wil in Nederland zichzelf letselschadespecialist mag noemen moet u ervoor waken dat u zich bij een deskundig bureau laat helpen. Er lopen in Nederland veel ondeskundige belangenbehartigers rond die uw zaak eerder kwaad dan goed doen. Daarom is er het Keurmerk Letselschade in het leven geroepen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Dit keurmerk is o.a. erkend door slachtofferhulp Nederland en letselschadespecialisten worden alleen toegelaten wanneer er wordt voldaan aan strenge eisen rondom de dienstverlening en de deskundigheid van de werknemers. Voor u is het belangrijk om een kantoor in de arm te nemen dat dit keurmerk in haar bezit heeft. Uiteraard kunt u daarom ook bij ons terecht.

Uiterst bekwame letselschadespecialisten

Alle letselschadejuristen en (register-)experts van Van der Toorn Personenschade bezitten de hoogste graag van opleiding en deskundigheid. Veelal zijn de letselschadedeskundigen aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en het PEOPIL. Bij ons geen letsel cowboys en dramatische verhalen met een slechte afloop maar gewoon hoge kwaliteit en aandacht voor het slachtoffer.

Klachtenregeling bij van der Toorn

Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen in uw letselschadezaak. Mochten er onverhoopt toch klachten zijn omtrent onze dienstverlening dan heeft van der Toorn, omdat zij is aangesloten bij het keurmerk letselschade, een klachtenreglement dat u hier kunt downloaden.

Mocht u onverhoopt toch een klacht willen indienen omtrent ons kantoor of een medewerker bij van der Toorn, dan kunt u hier het klachtenformulier downloaden klachtenformulier. Wordt uw klacht naar uw mening niet tot tevredenheid door ons afgehandeld, dan bestaat voor u ook nog de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij het Keurmerk Letselschade.

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Letselschade test

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.