Soorten letselschade | Letselschadevergoeding

Soorten letselschade

Verkeersongeval

Bent u slachtoffer geworden in het verkeer dankzij de schuld van een andere verkeersdeelnemer? En heeft u daarbij materiële of lichamelijke schade opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergeoding voor het gedane leed. Van der Toorn Personenschade helpt u gratis om deze schade te verhalen. Of u in aanmerking komt kunt u hier testen. Bent u zeker van uw zaak? Neem dan direct contact op voor een gratis advies.

Bedrijfsongeval

Is u op of tijdens het werk een ongeval overkomen? Dan is uw baas hoogstwaarschijnlijk aansprakelijk voor uw letsel.In dat geval doet u er goed aan om onze professionele hulp in te schakelen. Uw baas is verzekerd voor dit soort zaken en u heeft recht op een schadevergoeding voor uw leed. Van der Toorn Personenschade heeft het slachtoffer op 1 staan. Voor u is ons eerste advies dan ook altijd gratis. Of u in aanmerking komt kunt u hier testen. Bent u zeker van uw zaak? Neem dan direct contact op voor een eerste advies

Door dieren

Dieren zijn onze vrienden. In de regel een uitspraak waar mensen zich in herkennen. Echter kunnen er met dieren ook vervelende ongevallen plaatsvinden. Een val van een paard of een hondenbeet hebben vaak vervelende gevolgen. Als u iets dergelijks is overkomen dan is de eigenaar van het dier meestal aansprakelijk. U kunt uw schade dan ook via zijn verzekeraar verhalen.

Van der Toorn Personenschade is ruim ervaren in dergelijke zaken. Wij claimen gratis een maximale vergoeding voor uw letsel. Of u in aanmerking komt kunt u hier testen. Bent u zeker van uw zaak? Neem dan direct contact op voor een eerste advies

Ander soort letsel

Heeft u op een andere manier letselschade opgelopen dan hierboven genoemd? Dan kan het toch zo zijn dat u ook recht heeft op een schadevergoeding. Denk aan bijvoorbeeld mishandeling, medisch letsel of tijdens het sporten. Ook voor u is er een eerste gratis advies.Of u in aanmerking komt kunt u hier testen. Bent u zeker van uw zaak? Neem dan direct contact met ons op.


[featured]Direct een gratis advies ontvangen? Bel direct 0318-470021[/featured]

Direct advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Letselschade test

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp bij letselschade

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.